Bästa Rinkebybo!

Vi arbetar med att utveckla Folkets Hus i Rinkeby.
En av de saker som ligger till grund för vår planering är den information som framkommit under de dialogträffar vi genomfört.
Vi hoppas att du som boende successivt kommer uppleva att Folkets Hus är en positiv kraft som verkar utifrån Rinkebys boendes bästa intresse.

Vill du engagera dig?

Folkets Hus är ett hus som finns för alla. Detta innebär att alla ska kunna ta del av verksamheten och ha möjlighet att delta i att påverka husets funktion och aktiviteter.

Folkets Hus drivs av en ideell förening som fingerar som en paraplyorganisation för alla krafter i Rinkeby (föreningar, nätverk och personer). Alla som godkänner stadgarna kan bli medlemmar och därmed vara delaktig i att påverka hur föreningens arbetar med att utveckla verksamheten i huset. Man behöver inte vara medlem för att vara med och påverka, din idé är alltid värdefull och i slutändan är det allt vårt gemensamma arbete som bygger och utvecklar det som tidigare kallats Folkets Hus Rinkeby.

Vi som Rinkebybybor förtjänar ett hus som sätter oss i första hand och där våra idéer kan bli verklighet. En plats där man kan mötas spontant, träffa sin förening eller arrangera en kulturaktivitet. Vårt gemensamma hus.

För att huset ska bli en viktig och levande mötesplats för Rinkebybor behövs engagemang och drivkraft. Något vi som rinkebybor är väl medvetna om finns i vårt område. Det är här du kommer in.

Var med och bygg upp Folkets Hus du också. Alla insatser räknas och vi behöver dig om Folkets Hus i Rinkeby ska bli den fantastiska mötesplatsen som den kan vara!

Kontakta oss gärna!

Är du/ni intresserade av att bli medlemmar, kontakta oss gärna! anabolizzanti steroidi anabolisant steroidi anabolizzanti online anabolizzanti steroidi oral anabolic steroids steroidi italia buy steroids online

sustanon clenbuterol sustanon injection steroide sustanon anavar naps 50 equipoise steroid dianabol uk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *